Spoštovani starši!

Iz medijev je bilo pred dnevi razbrati, da naj bi se vrtci v naslednjem tednu odprli.

Do 30. 12. 2020, ko je bil zadnji dan, da še lahko speljemo organizacijo za čas po praznikih nismo s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport prejeli nobene informacije. Zato je predsednica Skupnosti vrtcev Slovenije ministrici naslovila odprto pismo o očitno spregledanem delu vzgoje in izobraževanja s strani MIZŠ ter opozorila pristojne, da zaposleni v vrtcih in tudi starši naših otrok takšnega načina komunikacije ne želimo in ne zaslužimo!

Ko je bila organizacija narejena, smo okoli dvanajste ure 31.12.2020 prejeli okrožnico, s katero vas seznanjamo. Še naprej, zaradi neugodne epidemiološke situacije ostajamo zaprti in delujemo samo za nujne primere v dežurnih enotah.

Zaradi nejasnih in poznih informacij smo vam poslali prijavo otrok v sredo le za 2 dni. V ponedeljek, 4.1.2021 vam pošljemo prijavo še za čas od 6.3. do 8.3.2021.

Za delovanje vrtcev naprej, pa bomo verjetno izvedeli v prihajajočem tednu. Upajmo da pred petkom.

Hvala vam da spremljate naša obvestila in se ažurno odzivate nanje, saj brez tega organizacije tako velikega števila otrok ne bi bilo mogoče izpeljati.

Kolektiv Vrtca Šentjur

Dostopnost