Spoštovani starši in zaposleni Vrtca Šentjur!

Urad predsednika vlade v odstopu, g. Marjana Šarca, je sporočil, da se zaradi širitve okužbe z virusom COVID-19 s ponedeljkom, 16. 3. 2020, predvidoma za obdobje 14 dni zapirajo vrata vzgojno-izobraževalnih zavodov. S strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport do tega trenutka še nismo prejeli nobenega uradnega sporočila oz. navodil. Pristojno ministrstvo je zagotovilo, da lahko šole in  vrtci uradna navodila pričakujemo tekom današnjega dne.

Takoj, ko jih dobimo, jih bomo objavili na spletni strani, tako da vas prosimo, da redno spremljate objave na naši spletni strani.

Jutri, v petek, 13. 3. 2020,obratujemo nemoteno. Glede na izjave iz medijev pa predlagamo, če imate možnost varstva otroke že jutri obdržite doma. Vse potrebne informacije boste prejeli najkasneje jutri. Prav tako vas bomo o načrtovanih ukrepih redno obveščali preko spletne strani.

Vljudno prosimo za potrpljenje in razumevanje, saj vas do prejetja uradnih informacij MIZŠ žal ne moremo seznaniti s podrobnostmi načrtovanih ukrepov.

Vodstvo Vrtca Šentjur

Dostopnost